VR Teambuilding

Jouw team op een unieke en originele manier dichter bij elkaar brengen? In een VR team challenge ga je samen aan de slag en leer je elkaar en het team op een speelse manier beter kennen!

VR Teambuilding

Jouw team op een unieke en originele manier dichter bij elkaar brengen? In een VR team challenge ga je samen aan de slag en leer je elkaar en het team op een speelse manier beter kennen!

  • NVan 6 tot 500+ personen
  • NVanaf €29 p.p.
  • NOveral in België

Leer het team beter kennen met VR

Ben jij op zoek naar een activiteit met wat meer diepgang? Connect met je collega’s en leer elkaar op een andere manier kennen door samen VR-games te spelen! Wij hebben de ideale teambuildingsactiviteit voor grote en kleine groepen. De activiteit is goed te doen voor alle leeftijden en dus leuk voor iedereen!

  • Te combineren met andere activiteiten of een lunch/diner/borrel
  • Wij komen langs op kantoor of een andere locatie
  • Onze VR-experts zorgen voor een spannende, veilige en plezierige teambuilding ervaring.

Heb je specifieke wensen? Er is heel veel mogelijk, dus neem vooral contact met ons op! We zorgen er samen voor dat Virtual Reality de perfecte toevoeging wordt aan jouw teamuitje.

Ervaringen

-Mirjam

Het teamuitje met 35 collega’s bij jullie was in één woord geweldig. Er was voor iedereen volop ruimte om de spellen te spelen. Ook het kijken naar andere collega’s die bijvoorbeeld bijna omvielen in de achtbaan was al superleuk. De begeleiders waren allemaal zeer enthousiast en behulpzaam. We werden ruim voorzien van frisdrank en hapjes, ook niet onbelangrijk. De lezing was interessant en werd ook met veel enthousiasme gegeven. Kortom, een aanrader!

-Aimie

Met 14 man stonden we met veel plezier verschillende games te doen. Beatsaber, pijl-en-boog schieten, op een plank lopen en laser gamen. Het was super goed geregeld, hapjes en drankjes waren heerlijk, kleine snacks en wat fris. We hebben ons uitermate goed vermaakt. Geholpen door een goed sociaal en vrolijk team, ze waren duidelijk en behulpzaam. Ik zeg zeker een aanrader voor teambuilding!! Vet om eens een andere wereld te zien van de game-industrie!

-Michel

Wij hebben een teambuilding uitje (10 personen) bij VR Op Locatie gedaan. (90min VR Games) Was erg geslaagd. Goede service, Leuk aanbod van verschillende games en een Enthaosiast Team. Zeker een aanrader voor het beter leren kennen van je team!

Welke VR-ervaringen zijn mogelijk?

VR actie

Actie

Staat jouw team te springen om fysiek in actie te komen? Een VR activiteit met de focus op actie is echt wat voor jullie!

VR Lasergamen

VR Lasergamen

Strijd tegen je collega’s met ons eigen VR lasergame spel en loop volledig vrij rond op een open speelveld tot 10x10m!

VR outdoor

VR E-Sports

Ervaar de toekomst van gaming: ontdek meeslepende VR E-Sports op enorme schaal.

VR outdoor

Samenwerken

Test jullie communicatie skills met VR-teambuilding! Kun je volledig vertrouwen op je vrienden of collega’s?

VR wolkenkrabber

Face your fears

Van onze ‘face your fears’ games krijgt zelfs de grootste waaghals het warm onder de voeten. Durf je het aan?

Kayak VR

Simulatoren

Met onze simulatoren kun je de realistische ervaringen nabootsen in prachtige PC-aangestuurde omgevingen!

Veelgestelde Vragen

fake
Kan je virtual reality teambuilding ook combineren met een lezing of workshop over VR?

Dit kan zeker. Onze VR experts kunnen verschillende lezingen of workshops over (het toepassen van) VR verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kan je dit virtual reality teambuilding combineren met andere activiteit?

Uiteraard! Vaak wordt de VR activiteit gecombineerd met een lunch, diner of borrel. Vaak overleggen wij nog even met een betreffende (horeca)gelegenheid hoe en waar we de VR activiteiten kunnen laten plaatsvinden.

Kunnen de VR experiences ook in het engels gespeeld worden?

Ja, dit is zeker mogelijk!

Hoe kan je de VR experiences inzetten voor teambuilding of teamontwikkeling?

Wanneer je de ‘samenwerking’ VR games gaat spelen, moet de groep op een effectieve manier samenwerken en communiceren. Hierin zie je vaak direct terug welke rol elk teamlid (onbewust) speelt en of dit effectief is. Dit levert vaak naderhand leerzame gesprekken op. Uiteraard adviseren we jullie welke VR experiences het beste aansluiten bij het (team)doel.

Vraag hier een offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: +3233184568

Een greep uit onze klanten