VR simulatoren

Klaar voor een onvergetelijke ervaring?

VR simulatoren

Ben je klaar om een onvergetelijke ervaring aan je event of bedrijfsuitje toe te voegen? We hebben 3 spannende VR-simulatoren die je onderdompelen in adembenemende werelden. En maak je geen zorgen, zelfs als je nog niet bekend bent met Virtual Reality, begeleiden we je stap voor stap!

Kayak simulator

Met afstand de mooiste graphics die we kunnen bieden, powered door een High-end PC.

Met onze Kayak VR simulator beleef je een adembenemende en opwindende reis doorheen de wondermooiste locaties, speciaal gemaakt voor Virtual Reality. Manoeuvreer onze perfect nagebouwde en tot in de puntjes afgewerkte en bestuurbare kajak rond checkpoints en kroon jezelf tot de snelste, of doe het rustig aan en gebruik de explore-modus en geniet van het landschap.

Vlieg simulator

Altijd al willen kunnen vliegen? Met de Birdly simulator vlieg je als een vogel door de lucht. Flapper met je armen als vleugels om de snelheid, hoogte en route te bepalen. Begeef je naar exotische oorden en fabuleuze fantasiewerelden. 

Race simulator

Altijd al in de huid van een Formule 1 coureur willen kruipen? In deze coole racesimulator drift je over het circuit en strijd je om de snelste tijd. Voel hoe je één wordt met de wagen, laat de adrenaline door je aderen gieren en zorg dat je die eerste plek bemachtigt! 

Vraag hier een offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: +3233184568