VR koken

“Uw bestelling is klaar!”. Vorm een team met je vrienden en stil de … honger van de bewoners van het sprookjesbos. Het tevreden houden van de gasten kost een snufje samenwerking, twee soeplepels comunicatie en een portie haast-je-wij-staan-te-wachten adrenaline! Samenwerking is essentieel in dit spel: geen enkele speler beschikt over alles wat hij nodig heeft. Om ervoor te zorgen dat elke maaltijd om duimen en vingers van af te likken is, heb je de hulp van je teamgenoten nodig. Speel de 50+ levels in je eentje als onderdeel van een virtueel team of met je vrienden (2-4 spelers).

Keep talking

Je bent alleen in een kamer met een bom. Je vrienden, de “Experts”, hebben de handleiding die nodig is om de bom onschadelijk te maken. Maar er is een addertje onder het gras: de experts kunnen de bom niet zien, dus communicatie is cruciaal om jezelf niet de dood in te jagen!

Bewaak je boom

De gouden eikels worden aangevallen! Het is aan jou en je vrienden om ze te beschermen, óf te stelen…. Kruip in de huid van de eeuwenoude eik of de sluwe eekhoorns in ’s werelds eerste multiplatform VR game: speel in VR en op je smartphone. Verdedig als Eikenboom de gouden eikeltjes tegen de sluwe Eekhoorns die alles op alles zullen zetten om de eikels in handen te krijgen. De groep eekhoorns moet op hun beurt samenwerken om de gouden eikels te stelen van de oude Eikenboom. Dit spel is de perfecte toevoeging aan jouw spelletjesavonden en de ideale game voor VR beginners: het is makkelijk te begrijpen en iedereen kan tegelijk spelen. Werk met elkaar en tegen elkaar!

Vraag hier een offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: +31854012794