VR experience op maat

Wil je iets unieks doen met VR wat je niet meteen terugvindt in onze bestaande pakketten? Geen zorgen, wij zijn specialist in tailor made VR Experiences! Wij gaan met jou in gesprek, denken proactief mee en zorgen voor een oplossing die bij jou past.

  • NVan 10 tot 200+ personen
  • NVanaf €29 p.p.
  • NOveral in Nederland

Creëer de ultieme VR experience 

Bij ons is net als met virtual reality alles mogelijk! Van een kwartier tot meerdere dagen, verschillende locaties of grote groepen, op maat ontwikkelde VR games, event stands en ga zo maar door. Wat jij wilt kunnen we in 99% van de gevallen verzorgen. Daarnaast komen we vaak samen tot een nog betere oplossing dan je oorspronkelijk voor ogen had!

-Mirjam

Er was voor iedereen genoeg ruimte om de spellen te spelen. Ook het kijken naar andere collega’s die bijvoorbeeld bijna omvielen in de achtbaan was een aanval op onze lachspieren. De begeleiders waren allemaal zeer enthousiast en behulpzaam. We werden als het ware overladen met frisdrank en hapjes, ook niet onbelangrijk. Kortom, een aanrader!

-Aimie

Beatsaber, pijl en boog schieten, op een plank lopen en lasergamen. Het was super goed geregeld, de hapjes en drankjes waren superlekker, kleine snacks en wat frisse afkoeling. Wij hebben ons fantastisch vermaakt. Geholpen door een zeer sociaal en gepassioneerd team, ze waren duidelijk en behulpzaam. Voor mij een echte aanrader!!

-Michel

Wij hebben een teambuilding (10 personen) bij VR Op Locatie gedaan. (90min VR Games) Was erg geslaagd. Goede service, leuk aanbod van verschillende games en een enthousiast team. Zeker een aanrader voor het beter leren kennen van je team!

Voorbeelden van onze VR maatwerk oplossingen

VR outdoor

Samenwerken

Vertrouw jij op je vrienden of collega’s? Samenwerken in een situatie van leven of dood is behoorlijk pittig – en daarom de perfecte uitdaging!

VR wolkenkrabber

Face your fears

In de face your fears games van VR Op Locatie veranderen zelfs de meest stoere mensen in watjes.

VR outdoor

VR Outdoor

Er is van alles mogelijk als je op zoek bent naar een buitenlucht VR experience.

VR outdoor

VR Cinema

Heb je altijd al eens een coole video willen zien in 360 graden? Dan is dit je kans, met VR kan je alle video’s kijken met 360 graden beeld!

VR wolkenkrabber

Toegankelijk

Dit zijn misschien wel de meest bekende spellen die je vroeger ook op je telefoon hebt gespeeld. Deze spellen zijn makkelijk te begrijpen.

VR outdoor

Simulatoren

Wil je 1 van de coolste vr simulatoren op je event of teambuilding? Deze simuleren de meest realistische ervaringen die je echt een keer mee moet maken!

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde Vragen

fake
Wat is er allemaal mogelijk op VR gebied bij jullie?

In het kort: alles wat je maar kan bedenken. Iets langer antwoord: er zijn al heel veel VR experiences / games ontwikkeld. Wij kennen de meesten hiervan en kunnen hiermee vaak al iets moois neerzetten. Mocht er toch behoefte zijn aan meer dan hebben wij ook ons eigen ontwikkelteam dat VR experiences op maat kan ontwikkelen.

Kunnen de VR experiences ook in het Engels gespeeld worden?

Ja, dit is zeker mogelijk!

Hoe kan je de VR experiences inzetten voor teambuilding of teamontwikkeling?

Wanneer je de ‘samenwerking’ VR games gaat spelen, moet de groep op een effectieve manier samenwerken en communiceren. Hierin zie je vaak direct terug welke rol elk teamlid (onbewust) speelt en of dit effectief is. Dit levert nadien dikwijls leerzame gesprekken op. Uiteraard adviseren we jullie welke VR experiences het beste aansluiten bij het (team)doel.

Vraag hier een offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: +31854012794