VR Luik

Ben je op zoek naar een VR activiteit in of nabij Luik? Wij brengen binnen no-time de coolste VR-games en -ervaringen bij jou in huis! 

 • NVan 10 tot 200+ personen
 • NOveral in België
 • NOveral in Nederland

All-inclusive VR activiteiten

Je bedrijfsevenement of verjaardagsfeest moet er eentje uit de duizend worden! Dan mag je van geluk spreken want wij weten precies hoe we van jouw evenement of feestje een schot in de roos kunnen maken. Onze VR activiteiten in en rond Luik zorgen al jaar en dag voor onvergetelijke ervaringen op ieder vrijgezellenfeestje of ieder bedrijfsevent. Niet alleen ons brede waaier aan VR activiteiten maar ook ons all-inclusive VR pakket heeft daar wellicht iets mee te maken. Je bent misschien op zoek naar een totaalconcept dat verdergaat dan VR alleen. Wij combineren je virtual reality activiteit op locatie in en rond Luik met hapjes, drankjes en zelfs een lunch of diner. Een all-inclusive VR pakket om letterlijk en figuurlijk je vingers en duimen van af te likken.

 

 • VR activiteiten op een locatie naar jouw keuze
 • All-inclusive VR-pakket inclusief eten en drinken
 • Begeleiding van professionele VR-experten
 • Keuze uit tal van VR belevenissen

Virtual reality in en rond Luik

Een VR event bij jou in de buurt? Dat klinkt waarschijnlijk als virtuele muziek in je oren. Het is echter geen illusie maar een van de troeven waarmee VR Op Locatie het verschil maakt. We laten je volledig vrij in de keuze van de locatie in en rond Luik. Enkele vierkante meters zijn voor ons voldoende om een oneindige virtuele wereld uit onze VR apparatuur te toveren. De plaatselijke sportzaal, een meetingruimte op kantoor of gewoon ergens in openlucht. Wij brengen al onze VR activiteiten naar jouw bedrijfsevenement of teambuilding toe. Met een team van enthousiaste medewerkers en experten op gebied van virtual reality installeren we een VR wereld in de buurt van La Cité Ardente. VR was nog nooit zo dichtbij!

  VR activiteiten op maat

  We begrijpen perfect dat iedere situatie en ieder event uniek is. Daarom ook dat we voor een unieke aanpak kiezen waarbij we VR activiteiten op maat kunnen leveren. Geen brug te ver en geen berg te hoog die we in virtualiteit maar ook in realiteit kunnen overwinnen. Contacteer ons vrijblijvend indien je meer wenst te weten over wat we bij VR Op Locatie voor jouw VR evenement in en rond Luik kunnen betekenen.

  Bedrijfsuitjes

  Geef een virtuele tint aan jouw teambuikding of bedrijfsevent en verras je collega’s met een op maat gemaakte VR-ervaring. Geen groep is ons te groot!

  Groepsactiviteiten

  Onze spellen verschillen in intensiteit en zijn daarom geschikt voor iedereen. Plezier voor elke generatie op eigen locatie in Luik!

  Evenementen

  Geef jouw evenement een extra dimensie met Virtual Reality. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Welke VR-ervaringen zijn mogelijk?

  VR actie

  Actie

  Staat jouw team te springen om fysiek in actie te komen? Een VR activiteit met de focus op actie is echt wat voor jullie!

  VR Dino

  Amazement

  Kijkt je ogen uit in bijvoorbeeld de Dino experience en begeef je voor even midden in Jurassic Park!

  VR outdoor

  Relaxing

  Even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven? VR kan ook zalig ontspannend werken! 

  VR outdoor

  Samenwerken

  Test jullie teamwork met verschillende VR samenwerkingsspelletjes! Kun jij volledig vertrouwen op je vrienden of collega’s?

  VR wolkenkrabber

  Face your fears

  Van onze ‘face your fears’ games krijgt zelfs de grootste waaghals het warm onder de voeten. Durf jij het aan?

  VR outdoor

  VR Outdoor

  Met lekker weer liever een VR-ervaring in de buitenlucht? Bekijk hier de mogelijkheden!

  -Hanneke

  Geweldige spellen om met collega's te doen! Hele toffe ervaring om met meerdere mensen in dezelfde game te zitten, rond te lopen en samen te spelen. Was echt heel leuk, bedankt! Ik raad VR lasergamen absoluut aan!

  -Sabine

  Top activiteit! Voor een vrijgezellenfeestje hadden we een turnzaaltje gehuurd. Dit is super leuk! We speelden VR lasergamen 2 tegen 2, de vrouwen aan de kant vonden het ook geweldig om ons zo bezig te zien. Erg geslaagd!

  -Thomas

  Supertof en leuke activiteit. VR Op Locatie maakt er zeker een feestje van! Aanrader.
  • NBeoordeling: 5/5
  • N300.000 mensen gingen je voor
  • NNieuwste VR aanbod

  Vraag hier een offerte aan!

  Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

  Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: +31854012794

  Een greep uit onze klanten