VR Gent

Op zoek naar VR-activiteiten in of rond Gent? Wij zorgen voor een onvergetelijke VR-ervaring bij jou thuis!

 • NVan 10 tot 200+ personen
 • NOveral in België
 • NOveral in Nederland

All-inclusive VR pakket

Wil je weleens uitpakken met een superoriginele teambuilding of een uniek bedrijsevent waar nog lang over gesproken gaat worden? Dan is een VR event in en rond Gent ongetwijfeld the way to go. Uniek, ludiek, sympathiek en je lacht je sowieso een kriek! Genoeg ingrediënten om de team spirit tijdens een teambuilding nog enkele graden hoger te duwen, om je verjaardagsfeest met wat knaldrang te kruiden of om je vrijgezellenfeest helemaal te gek te maken. We gaan zelfs nog een stap verder en bieden indien gewenst een all-inclusive VR-pakket aan! Een combinatie van VR-activiteiten en de nodige drank, hapjes, lunch of diner… Zo organiseren we jouw VR activiteit van A tot Z in en rond Gent.

 • VR-activiteiten op jouw gekozen locatie
 • All-inclusive VR-pakket
 • Onder begeleiding van professionele VR-experten

  Virtual reality in en rond Gent

  Gedaan met uren rijden om VR te ontdekken, gedaan met files, gedaan met mensen die te laat op de afspraak zijn of geen tijd en zin hebben om te komen. Wij brengen virtual reality naar jou toe op de locatie die jij hebt gekozen! In en rond Gent is VR Op Locatie dan ook een vertrouwd gezicht voor het organiseren van allerhande VR activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat wel in virtual reality: VR shooters, VR races, een virtuele keuken uitbaten, je in Parijs of Londen wanen,…

  Sommige mensen kiezen voor de frisse buitenlucht, anderen dan weer voor een ruimte op kantoor of voor een zaaltje bij de sportclub. Welke locatie je ook kiest, wij komen met een zak vol goesting en natuurlijk allerhande VR spullen richting Gent en omstreken. Eenmaal geïnstalleerd, kan de VR fun met bijvoorbeeld het Gravesteen op de achtergrond pas echt beginnen!

   VR activiteiten op maat

   Ons doel: jou, je team, je vrienden of collega’s een VR ervaring bezorgen die nog lang over de tong zal gaan! Om alles tot in de puntjes op je persoonlijke wensen en behoeften af te stemmen, bieden we virtual reality activiteiten op maat aan. Volgens de principes ‘U vraagt, wij draaien’ en ‘de klant is koning’ kies je niet alleen de locatie in de buurt van Gent maar ook de activiteiten en de extraatjes. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je graag wat we voor jouw VR event in en rond Gent kunnen betekenen.

   Bedrijfsuitjes

   Geniet met je collega’s van een VR-activiteit op maat en geef een virtuele tint aan jullie teambuilding in Gent!

   Groepsactiviteiten

   Onze VR-ervaringen zijn geschikt voor jong en oud! Daag jij je vrienden of familie uit voor een van onze spannende VR-games?

   Evenementen

   Voeg een extra dimensie toe aan jouw evenement met Virtual Reality. De mogelijkheden zijn oneindig!

   Welke VR-ervaringen zijn mogelijk?

   VR actie

   Actie

   Staat jouw team te springen om fysiek in actie te komen? Een VR activiteit met de focus op actie is echt wat voor jullie!

   VR Lasergamen

   VR Lasergamen

   Strijd tegen je collega’s met ons eigen VR lasergame spel en loop volledig vrij rond op een open speelveld tot 10x10m!

   VR outdoor

   VR E-Sports

   Ervaar de toekomst van gaming: ontdek meeslepende VR E-Sports op enorme schaal.

   VR outdoor

   Samenwerken

   Test jullie communicatie skills met VR-teambuilding! Kun je volledig vertrouwen op je vrienden of collega’s?

   VR wolkenkrabber

   Face your fears

   Van onze ‘face your fears’ games krijgt zelfs de grootste waaghals het warm onder de voeten. Durf je het aan?

   Kayak VR

   Simulatoren

   Met onze simulatoren kun je de realistische ervaringen nabootsen in prachtige PC-aangestuurde omgevingen!

   -Hanneke

   Geweldige spellen om met collega's te doen! Hele toffe ervaring om met meerdere mensen in dezelfde game te zitten, rond te lopen en samen te spelen. Was echt heel leuk, bedankt! Ik raad VR lasergamen absoluut aan!

   -Sabine

   Top activiteit! Voor een vrijgezellenfeestje hebben we een turnzaaltje afgehuurd. Dit is super leuk! We speelden VR lasergamen 2 tegen 2, de vrouwen aan de kant vonden het ook geweldig om ons zo bezig te zien. Erg geslaagd!

   -Thomas

   Supertof en leuke activiteit. VR Op Locatie maakt er zeker een feestje van! Aanrader.
   • NBeoordeling: 5/5
   • N300.000 mensen gingen je voor
   • NNieuwste VR aanbod

   Vraag hier een offerte aan!

   Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

   Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: +3233184568

   Een greep uit onze klanten