VR Antwerpen

Ben je op zoek naar VR-activiteiten in of rond Antwerpen? Haal onze coole VR-games en -ervaringen meteen in huis!

 • NVan 10 tot 200+ personen
 • NOveral in België
 • NOveral in Nederland

All-inclusive VR pakket

VR events geven ieder bedrijfsevent of elke teambuilding net dat tikkeltje extra. Je samen met collega’s of vrienden onderdompelen in een virtuele wereld creëert een ongekende en onvergetelijke ervaring. Onze VR-activiteiten zijn perfect voor jouw vrijgezellenfeest of bedrijfsevenement in en rond Antwerpen. En wat dacht je van een all-inclusive VR pakket! Een drankje, een hapje of een diner op maat in combinatie met het beste wat Virtual Reality op dit moment te bieden heeft… wij ontzorgen je volledig en bezorgen jullie de tijd van je leven.

 • Jij kiest de locatie
 • All inclusive VR-pakket: van VR activiteiten over hapjes tot diner
 • Professionele VR-experten

  Virtual reality in en rond Antwerpen

  Je wilt geen uren rijden om je team of vriendengroep van VR te laten proeven. Met het risico dat je door onverwachte files nog te laat op locatie bent ook. Onder het motto “Als jij niet naar VR gaat, zal VR naar jou komen”, brengen wij VR op een locatie naar jouw keuze in en rond Antwerpen. Of het nu de zaal van je plaatselijke sportclub, de parochiezaal in je gemeente of de grote meeting room op kantoor is, aan een beperkte ruimte hebben we genoeg om een virtuele wonderwereld tevoorschijn te toveren. En waarom niet op een zomerse dag in openlucht je eerste stappen in Virtual Reality zetten! Jij kiest en wij leveren.

  Onze VR-experten staan al klaar om met al hun VR materiaal richting Koekenstad Antwerpen te rijden. Want geen mooiere plek om VR activiteiten uit te voeren dan in de schaduw en onder het goedkeurend oog van de majestueuze Onze-Lieve Vrouwekathedraal.

   VR activiteiten op maat

   We stellen alles in het werk om je een once-in-a-lifetime VR experience te bezorgen! Specifieke wensen en een VR-pakket op maat horen daar standaard bij. Ieder situatie is immers uniek. Aarzel daarom niet om je wensen en verwachtingen met ons te delen zodat we samen tot een oplossing op maat kunnen komen. Neem vrijblijvend contact met ons open en wij vertellen je maar al te graag wat VR Op Locatie op VR-gebied voor jouw event in en rond Antwerpen kan betekenen.

   Bedrijfsuitjes

   Wil jij je collega’s verrassen met een uniek bedrijfsevent of een ongeëvenaarde teambuilding? Kies voor een Virtual Reality pakket op maat!

   Groepsactiviteiten

   Met de hele familie de talloze mogelijkheden van VR ontdekken? Of ga je liever met een kleine groep op avontuur? 

   Evenementen

   Geef een interactieve en virtuele tint aan jouw evenement. Met Virtual Reality krijgt jouw evenement letterlijk een extra dimensie!

   Welke VR-ervaringen zijn mogelijk?

   VR actie

   Actie

   Staat jouw team te springen om fysiek in actie te komen? Een VR activiteit met de focus op actie is echt wat voor jullie!

   VR Lasergamen

   VR Lasergamen

   Strijd tegen je collega’s met ons eigen VR lasergame spel en loop volledig vrij rond op een open speelveld tot 10x10m!

   VR outdoor

   VR E-Sports

   Ervaar de toekomst van gaming: ontdek meeslepende VR E-Sports op enorme schaal.

   VR outdoor

   Samenwerken

   Test jullie communicatie skills met VR-teambuilding! Kun je volledig vertrouwen op je vrienden of collega’s?

   VR wolkenkrabber

   Face your fears

   Van onze ‘face your fears’ games krijgt zelfs de grootste waaghals het warm onder de voeten. Durf je het aan?

   Kayak VR

   Simulatoren

   Met onze simulatoren kun je de realistische ervaringen nabootsen in prachtige PC-aangestuurde omgevingen!

   -Hanneke

   Geweldige spellen om met collega's te doen! Hele toffe ervaring om met meerdere mensen in dezelfde game te zitten, rond te lopen en samen te spelen. Was echt heel leuk, bedankt! Ik raad VR lasergamen absoluut aan!

   -Sabine

   Top activiteit! Voor een vrijgezellenfeestje hadden we een turnzaaltje gehuurd. Dit is super leuk! We speelden VR lasergamen 2 tegen 2, de vrouwen aan de kant vonden het ook geweldig om ons zo bezig te zien. Erg geslaagd!

   -Thomas

   Supertof en leuke activiteit. VR Op Locatie maakt er zeker een feestje van! Aanrader.
   • NBeoordeling: 5/5
   • N300.000 mensen gingen je voor
   • NNieuwste VR aanbod

   Vraag hier een offerte aan!

   Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

   Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: +3233184568

   Een greep uit onze klanten