Vacature

VR Entertainment begeleider

Part-time

Als VR Host ben jij hét gezicht van ons bedrijf. Met jouw enthousiasme en kennis zorg je ervoor dat onze klanten een onvergetelijke Virtual Reality experience kunnen beleven.

Onze klanten zijn zowel volwassenen als kinderen, die vaak voor het eerst kennis maken met VR. De reactie van de meeste mensen; ‘WOW, wat is dit COOL!’. Als VR Host maak je mensen dus al heel snel blij. “Wow” is iets wat je vaak gaat horen, omdat je vaak zowel volwassenen als kinderen voor het eerst kennis laat maken met VR!

Ervaring met VR is niét vereist, een open en leergierige houding wel! Binnen no-time helpen wij je op weg om een VR Expert te worden. Een mooie bijkomstigheid van deze baan; buiten werktijd mag je gamen zoveel je wilt! We willen ten slotte dat je op de hoogte bent van de games die beschikbaar zijn.

Het team
Je komt terecht in een enthousiast, ondernemend en groeiend team van die mensen goed kunnen enthousiasmeren en vermaken. We kunnen je álles vertellen over VR, en hoe mensen dit ervaren – binnen no-time helpen we je op weg om een echte VR expert te worden! En mocht je interesse hebben, dan vertellen we je ook met liefde over ondernemersschap. Heb je andere skills of ambities waar wij elkaar in kunnen versterken? Top! Want naast je werkzaamheden krijg de ruimte om op je eigen manier waarde toe te voegen, mee te denken en te leren. 

Locatie & verwachtingen
Het hoofdkantoor en uitrij locatie is in het groot hagelkruis 75 te Ekeren. De bedrijfsuitjes en evenementen zullen over heel het land en op elke dag van de week plaats vinden. Flexibiliteit en vooral een rijbewijs is daarom een plus.
Je bent communicatief vaardig en je zult jouw enthousiasme en de mogelijkheden over VR goed over kunnen brengen naar de gasten: je staat sterk in je schoenen en je bent goed in de omgang – dankzij jou heeft de VR experience nét dat kleine extraatje!

KORTOM, JIJ BENT:
– Student
– Enthousiast
– Proactief
– Leergierig
– Zelfstandig
– Sociaal & creatief

WAT BIEDEN WIJ?
– Werken met de tofste VR technologie
– Een bijbaan bij een hele toffe startup
– Spannende en onontdekte markt
– Flexibele uren: je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent
– Groeien wij, dan groei jij mee!
– Salaris: €14,00 per uur

Over VR op locatie
Al sinds 2016 zijn wij actief met VR Entertainment. Over de jaren heen hebben wij meer dan 300.000 mensen een VR headset opgezet en daarmee waardevolle ervaring opgedaan. Gaandeweg zijn wij doorgegroeid tot een VR full-service bureau; naast VR op Locatie hebben wij ook een VR content distributie-tak en helpen wij bedrijven met VR toepassen in hun organisatie middels consultancy en implementatie trajecten.

 

Ben jij enthousiast geworden? Top! Stuur je motivatie en CV naar info@vroplocatie.be
Vragen over deze vacature? Bel dan even naar +32 (0)3 318 45 68