Wat is precies een VR Experience?
Een VR Experience is een simulatie of spel in de virtuele wereld. Wij beschikken over ruim 50 indrukwekkende Virtual Reality ervaringen, die zowel heftig als rustgevend kunnen zijn. Denk hierbij aan het staan op een wolkenkrabber, vuurballen schieten uit je handen, rondvliegen door de ruimte of virtueel op vakantie gaan. 
Hoe werkt een VR Experience op locatie?

Bij een VR Experience op locatie wordt het VR-entertainment compleet door ons verzorgd. Een uur van tevoren komen wij aan om onze apparatuur klaar te zetten. Het enige wat wij van jou nodig hebben is toegang tot elektriciteit, en vrije speelruimte!

Wat krijg ik allemaal bij een VR Experience op locatie?

Bij een VR Experience krijgen jullie om de beurt de tijd om Virtual Reality in al haar glorie te beleven. Onze enthousiaste VR Experts begeleiden de Experience om iedereen te kunnen amuseren, alles veilig te houden en iedereen te informeren over Virtual Reality. Binnen de gekozen tijdsperiode kan iedereen gebruik maken van onze service.

Hoeveel VR-headsets krijgen we?
Dat hangt af van de grootte van de groep en het soort evenement. Je kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen via de contactpagina. Wij kunnen je hierover een advies op maat geven. 
Wat heb ik nodig zodat jullie de Experience kunnen verzorgen?
  • Vrije speeloppervlak varierend van 3×3 tot 10×10 afhankelijk van het aanbod
  • Een stopcontact
  • That’s it!
Wat voor programma krijgen we?
Dat mogen jullie zelf bepalen! In overleg kunnen we een leuk programma voorbereiden, maar je kunt ook kiezen om zelf jouw eigen programma samen te stellen. De VR Experts kunnen makkelijk schakelen tussen de diverse Experiences , waardoor er ook ter plekke heel flexibel gewisseld kan zijn. Alles naar jouw wens!
Kan ik de belevenissen van de ander in Virtual reaility goed volgen?

Jazeker! De VR Experiences van de persoon die speelt kan worden gestreamd op de schermen die in de kamers aanwezig zijn. Jij ziet precies wat diegene in VR meemaakt, maar dan in 2D. Je kan altijd meegenieten van de VR Experience zonder zelf een VR-headset op te hebben. Geef de ander aanwijzingen en moedig hem of haar aan!