The plank

In The Plank is the sky the limit! Als je nog geen last had van hoogtevrees dan komt dat wel tijdens het spelen van deze game. Ervaar hoe het is om op een wolkenkrabber te staan en te balanceren op een plank over de rand. Van hoogtes van 1.9 meter voor de beginner tot 144 meter hoge experiences voor de echte adrenaline junkie. Met ruim 41 levels is dit een van de beste VR experiences voor party’s en voor mensen die VR nog nooit geprobeerd hebben. Terwijl jij staat te bibberen en zweten op de plank rollen jouw vrienden over de grond van het lachen terwijl ze toekijken.

Google Earth

Met Google Earth VR kun je de wereld verkennen vanuit totaal nieuwe perspectieven in virtual reality. Slenter door de straten van Tokio, zweef over de Grand Canyon of loop rond de Eiffeltoren. Met deze virtual reality-app kun je de steden, bezienswaardigheden en natuurlijke wonderen van de wereld van dichtbij aanschouwen.

Bewaak je boom

De gouden eikels worden aangevallen! Het is aan jou en je vrienden om ze te beschermen, óf te stelen…. Kruip in de huid van de eeuwenoude eik of de sluwe eekhoorns in ’s werelds eerste multiplatform VR game: speel in VR en op je smartphone. Verdedig als Eikenboom de gouden eikeltjes tegen de sluwe Eekhoorns die alles op alles zullen zetten om hun eikels in handen te krijgen. De groep eekhoorns moet op hun beurt samenwerken om de gouden eikels te stelen van de oude Eikenboom. Deze game is de perfecte toevoeging aan jouw spelletjesavonden en de ideale game voor VR beginners: het is makkelijk te begrijpen en iedereen kan tegelijk spelen. Werk met elkaar en tegen elkaar!

Paint in VR

In dit spel ga je zelf aan de slag met de leukste materialen en maak je de mooiste 3D dingen!

Vraag hier een offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: +3233184568